IMG_3191v2.jpg
IMG_2540.JPG
IMG_3176.jpg
IMG_6965.JPG
IMG_7162.jpg
13108_951292051570123_1163477122664591447_n.jpg
previous arrow
next arrow

kerstactie 2022 v2JCI Kerstactie 2022

Let op! Bestellen kon tot en met woensdag 14 december.

Ook dit jaar hebben we een kerstactie. Ditmaal met een zeer speciale JCI Haarlemmermeer Kruidenlikeur a €17,95 en een overheerlijke chocolade kerstboom a €6,95. Uiteraard wordt de volledige opbrengst gedoneert aan een goed doel.

JCI Haarlemmermeer Kruidenlikeur

Dit jaar hebben wij speciaal voor het goede doel een likeur laten maken. Niet zo maar een likeur. Een echte kruiden-amandellikeur van 20%. In samenwerking met een lokale partner, Tolmanss Distillery in Vijfhuizen hebben we het recept samengesteld. Een mooie zachte kruidige likeur met tonen van amandel. Heerlijk als degustief, als borrel of gewoon lekker tijdens de koude maanden wanneer je er zin in hebt. Je steunt dan ook nog eens het goede doel; Stichting Make a Child Happy. Scoor nu jouw fles voor €17,95 en help de kinderen. 

Stichting Make a Child Happy

Deze stichting vervult wensen van kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Want IEDER KIND is UNIEK en mag er zijn. Hun doelstelling is gerichte aandacht voor kwetsbare kinderen uit onze eigen omgeving, gemeente Haarlemmermeer.

Ieder kind verdient het om kind te mogen zijn, om lichtpuntjes te zien aan de horizon, in moeilijke periodes even op adem te komen. Talent te ontdekken en er van te dromen dat een wens uitkomt. Dromen en wensen hebben een bijzonder en magisch effect op een kind, een moment dat je even de nare situaties kan vergeten.

Helemaal kind zijn en het gevoel hebben: “ik hoor erbij en ik mag er zijn”. Wat is er nou leuker dan op de eerste dag na de zomervakantie aan je klasgenootjes te vertellen hoe leuk je vakantie was?

Ieder kind vindt het fijn om mee te doen, samen een dag naar een pretpark of dierentuin te gaan, te ontspannen van een korte vakantie, of je eigen verjaardagsfeestje te kunnen vieren met vriendjes en vriendinnetjes, gezellig kletsen, dromen, creatief bezig zijn. Samen genieten, lachen en ervaren hoe het voelt om weer even kind te zijn. Die glimlach daar doen we het voor.

Meer informatie: www.makeachildhappy.nl