Word lid!

Slide background
Slide background

Actuele projecten

JCI Haarlemmermeer organiseert elk jaar leuke projecten. Hieronder onze actuele projecten:

  

Projecten uit het verleden

In het verleden hebben we leuke projecten georganiseerd, hieronder een greep uit deze projecten:

JCI Haarlemmermeer Rally 2018

JCI Haarlemmermeer Rally 2018

Op 23 september was op het raadhuisplein in Hoofddorp, onze 6e editie.Het was een leuke dag, wel eens een keer een rally in de regen. De ondersteuning aan een geselecteerd doel is één van de hoofdredenen voor dit evenement. Daarnaast is vooral plezier maken en netwerken belangrijk voor deze dag! Voor het goede doel dit jaar (Villa Octet) hebben we een donatie vanuit de rally gedaan van €3.500. Dankzij het partnership tussen JCI Nederland en NSGK heeft de NSGK dit bedrag met 50% verhoogd. Zo hebben we samen uiteindelijk €5.250 voor Villa Octet bij elkaar begracht! Hier zijn wij trots op!
JCI Haarlemmermeer Rally 2017 - Lustrumeditie!

JCI Haarlemmermeer Rally 2017 - Lustrumeditie!

Op 24 september staat al weer onze 5e editie voor de deur. Een mooie mijlpaal. Wat in 2012 begon als een klein evenement met maar 12 auto's is dat nu uitgegroeid tot een begrip in de regio! Jaarlijks rijden er zo een 70 auto's mee. Alles wordt uit de kast getrokken om er weer een bijzondere rally van te maken. Ook dit jaar bezoeken we nieuwe locaties en hebben wij voor u een fantastische route uitgestippeld. De ondersteuning aan een geselecteerd doel is één van de hoofdredenen voor dit evenement. Daarnaast is vooral plezier maken en netwerken belangrijk voor deze dag! Dat jaar rijden we voor Stichting De Upside van Down.
JCI Regioborrel

JCI Regioborrel 2017

JCI Haarlemmermeer vindt het belangrijk om contact te houden met omliggende kamers. We hebben best een aantal borrels staan en de uitnodigingen komen voorbij. Met deze borrel willen we elkaar spreken over oa. de CVA in november en kunnen vergelijkbare commissieleden elkaars ervaringen uitwisselen. Natuurlijk is het een avond om laagdrempelig te netwerken, discussiëren en informeren met elkaar onder het genot van een hapje en drankje.