IMG_3191v2.jpg
IMG_2540.JPG
IMG_3176.jpg
IMG_6965.JPG
IMG_7162.jpg
13108_951292051570123_1163477122664591447_n.jpg
previous arrow
next arrow

Sabrina Verhagen

sabrina

Ik ben Sabrina: vrolijk, enthousiast, ambitieus, ondernemend, familierecht advocaat, zelfstandig ondernemer en last but certainly not least: sinds eind 2018 lid van JCI !

Waarom ben ik lid geworden van JCI?

Ik kende oud-leden van JCI en die vertelde wat voor gezellige en ondernemende mensen er bij JCI  zitten en welke activiteiten er worden georganiseerd voor o.a. het goede doel. Daarnaast zijn er de gezellige maandelijkse algemene ledenvergaderingen, worden er bedrijfsbezoeken georganiseerd en ook leuke uitjes zoals bijvoorbeeld een kookworkshop of het bijwonen van een tv-programma. De combinatie van activiteiten organiseren voor o.a. het goede doel, zoals afgelopen jaar de kerststol-actie in december 2020 voor Adamas, meegaan met bedrijfsbezoeken, nieuwe mensen leren kennen (ik kom bijvoorbeeld van origine niet uit de regio Haarlemmermeer) met een hapje en een drankje erbij, voor ondernemende mensen tot 40 jaar, waren voor mij de redenen om mij aan te sluiten bij JCI Haarlemmermeer!

Organiseren events

In april 2020 was het de bedoeling om voor kinderen die uit gezinnen komen die het financieel minder breed hebben, een Paasevent te organiseren. Een event waarbij kinderen konden gaan jumpen bij Jump XL, daarnaast eieren konden beschilderen en een lekkere pannenkoek zouden gaan verorberen. Samen met twee andere leden hadden wij het hele event nagenoeg in de steigers staan, tot helaas corona om de hoek kwam kijken en het feest niet door kon gaan. Ook afgelopen Pasen kon het event nog niet doorgaan maar hopelijk kan het wel in 2022!

Dit jaar ben ik vice-voorzitter van JCI Haarlemmermeer en gelukkig kunnen en mogen er nu weer events worden georganiseerd!

JCI Haarlemmermeer is de gezelligste kamer van Nederland en voor mij dan ook een waardevolle toevoeging !

Lid worden?

Ben jij onder de 40, ondernemend in de breedste zin van het woord, vind je het leuk om events (mede) te organiseren, mee te gaan naar bedrijfsbezoeken, nieuwe mensen te leren kennen, inspiratie op te doen en spuug je daarnaast niet in lekker glas koud bier of wijn (alcoholvrij mag uiteraard ook 😉) bij onze maandelijkse ledenvergaderingen of andere uitjes, dan zijn we op zoek naar jou!