Word lid!

Slide background
Slide background

Roeland van Anholt

roeland van anholtMijn naam is Roeland van Anholt en mijn bedrijf heet JACCS. Zakelijk houd ik mij voornamelijk bezig met websites en alle zaken daar omheen. Denk hierbij aan het maken, de vormgeving (lay-out), het onderhouden, de SEO, de hosting, etc. Daarbij leggen we wel de focus op de website en breiden we niet uit naar het designen van een logo of huisstijl van een bedrijf. Hier heb ik sinds halverwege 2017 mijn eerste medewerker aangenomen en zijn we samen bezig onze huidige en nieuwe klanten goed te ondersteunen.

In 2015 ben ik lid geworden van JCI Haarlemmermeer om mijn horizon te verbreden, eens iets anders te doen. Op dat moment werkte ik vanuit huis en was ik (zakelijk) alleen maar bezig met websites. JCI Haarlemmermeer heeft dat verbreed en doe ik ook andere dingen. Van het samen met je commissieleden regelen van sponsoren voor een evenement tot het maken van een goede deelnemerslijst voor het running diner. Kortom gewoon eens met andere mensen met iets anders bezig zijn was voor mij al een goede reden om lid te worden van JCI Haarlemmermeer.

Dit jaar (2017) ben ik zelfs als voorzitter van JCI Haarlemmermeer erg betrokken bij onze club en zet ik mij in om een aantal zaken op te pakken. Zo was een website één van deze punten, blij en trots dat dit is gelukt. Maar ook meer ons gezicht als JCI in de regio laten zien, zodat mensen ons makkelijker kunnen vinden/benaderen staat op de agenda. Met nieuw promotiemateriaal en leuke evenementen verwachten wij hier invulling aan te geven. Het landelijk aspect van JCI staat ook op de agenda, ik verwacht dat onze Regioborrel hier wat een extra impuls aan geeft..