Word lid!

Slide background
Slide background

Roeland van Anholt

roeland van anholtSinds 2015 lid van JCI Haarlemmermeer. Ooit lid geworden om mijn horizon te verbreden, eens iets anders te doen. Op dat moment werkte ik vanuit huis en was ik (zakelijk) alleen maar bezig met websites en zit ik veel achter een PC te werken. JCI Haarlemmermeer heeft daar wel verandering in gebracht. Ik doe mede door mijn lidmaatschap ook andere dingen. Van het samen komen met je commissieleden voor het regelen van sponsoren voor een evenement tot het maken van een goede deelnemerslijst voor een running diner. Kortom gewoon eens met andere mensen met iets anders bezig zijn was voor mij al een goede reden om lid te worden van JCI Haarlemmermeer.

Mijn naam is Roeland van Anholt en mijn bedrijf heet JACCS. Zakelijk houd ik mij voornamelijk bezig met websites en alle zaken daar omheen. Denk hierbij aan het maken, de vormgeving (lay-out), het onderhouden, de SEO, de hosting, etc. Daarbij leggen we wel de focus op de online presentatie van een bedrijf via een website en breiden we dit uit naar het ontwerpen van een logo of huisstijl van een bedrijf.

In 2017 ben ik voorzitter geweest en nu als secreatris actief. Zo ben ik erg betrokken bij onze club en zet ik mij in om een aantal zaken op te pakken. Dit jaar zijn verschillende administraties aan de beurt, maar zijn we ook op zoek naar nieuwe leden. Het is dus tijd om ons als JCI meer in de regio te laten zien, zodat mensen ons makkelijker kunnen vinden/benaderen. Met extra promotie en leuke evenementen verwachten wij hier invulling aan te geven.